Bijeenkomsten

Waardevolle ideeën ontstaan wanneer we nieuwe indrukken krijgen. Wij organiseren inspirerende bijeenkomsten waar sprekers uit uiteenlopende disciplines hun visie, ervaringen en passie met ons delen. Bij Foodservice Network kijken we over de grenzen van de sector en brengen we inspiratie van buiten naar binnen. 

Trendtours

2024 Londen

2023 Rotterdam                              2022 Parijs
2020 Brussel
2019 Boedapest
2018 Londen
2017 Berlijn
2016 Amsterdam

Programma 2025



Noteer alvast deze data!

Programma 2025

  • Dinsdag 25 februari 2025 
  • Donderdag 3 april 2025
  • Donderdag 12 en vrijdag 13 juni 2025: Tweedaagse trendtour 
  • Donderdag 25 september 2025
  • Donderdag 4 december 2025


13u30 - 20u00


Pierre-Alexander Billiet
Astrid Van Parys
Dinsdag 25 februari 2025 I Lantmännen Unibake Academy Londerzeel

De echte kost van voedsel en de impact van CSDR

Pierre-Alexandre Billiet onthult in zijn nieuwe boek de verborgen en vaak onderschatte prijs van ons eten. Wat betekent de ‘true cost of food’ voor de foodservice-sector? Tijdens deze boeiende lezing verkent Billiet de maatschappelijke, ecologische en economische impact van ons voedsel, en daagt hij foodservice professionals uit om verder te kijken dan enkel de aankoopprijs.

Daarnaast speelt de CSDR (Corporate Sustainability Due Diligence) een sleutelrol door de sector richting meer transparantie en duurzaamheid te begeleiden. Met duidelijke richtlijnen helpt CSDR bedrijven milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde keuzes te maken, met een positieve invloed op de hele keten.

Deze sessie biedt unieke inzichten en inspireert tot duurzame keuzes die waarde creëren voor bedrijven, de samenleving én het milieu. Sluit je aan en neem een verantwoordelijke rol op binnen de sector!


13u30 - 20u00

Pierre-Alexander Billiet
Astrid Van Parys

13u30 - 20u00
Donderdag 3 april 2025 I De Schorre Boom

De volgende generaties... Samen op de werkvloer

Hoe kunnen we verschillende generaties effectief laten samenwerken binnen de foodservice-sector? Met de opkomst van een nieuwe generatie medewerkers ervaren we unieke uitdagingen en drijfveren. Jongere medewerkers staan onder druk, voelen zich vaak overspoeld en kampen met burn-out klachten. Hoe kunnen werkgevers hen optimaal ondersteunen? Moeten we thuiswerken verder inzetten of juist beperken? En hoe krijgen we hen weer betrokken op kantoor zonder de werk-privébalans te verstoren?

Tijdens dit event duiken we in het thema ‘De Volgende Generatie’ en onderzoeken we samen met experts en ervaringsdeskundigen uit verschillende generaties hoe we een productieve, evenwichtige werkomgeving kunnen creëren voor alle leeftijden. Ontdek inspirerende strategieën en praktische oplossingen om een inclusieve werkcultuur te bouwen die talenten verbindt en versterkt.


13u30 - 20u00




Vincent Vermeulen
Donderdag en vrijdag 12 en 13 juni 2025

2-daagse Studietour Champagne

Hoe kunnen we ons 20 jarig bestaan gepaster vieren dan met een 2-daagse studietour naar de Champagne?

Tijdens deze inspirerende tweedaagse studiereis naar de Champagne-regio ontdekken we samen de essentie van gastvrijheid en het versterken van zakelijke relaties. We bezoeken gerenommeerde champagnehuizen, waar we de kunst en passie achter het maken van champagne ervaren. Naast de proeverijen en rondleidingen, creëren we waardevolle netwerkmomenten om betekenisvolle contacten binnen onze foodservice sector uit te bouwen.

Een lezing over gastvrijheid helpt ons bovendien te ontdekken hoe je deze essentiële waarde kunt integreren in je dagelijkse bedrijfsvoering. Leer hoe een sterke focus op gastvrijheid niet alleen je klanten, maar ook je team versterkt en inspireert. Bereid je voor op twee dagen vol kennis, inspiratie en smaak in het hart van de Champagne!




Vincent Vermeulen